flag Судова влада України

З Днем працівників суду!

15 грудня 2023, 09:20
15 грудня - День працівників суду!
Шановні судді,судді у відставці та працівники апаратів судів!
 
Щодня до судів звертаються тисячі громадян. Без сумніву, для тих, чиї права порушено, судова гілка влади є надією на справедливість та верховенство права. В очах мільйонів людей нашої країни саме ви є носіями правового механізму, що гарантує захист прав і свобод громадян та держави.
 
Сфера нашої діяльності така, що ми звикли до постійних викликів, критики, а часто й погроз. То ж для нас цей день є особливо дорогим, тому що саме заради суду, заради тієї професії, яку ми обрали, ми віддаємо себе – віддаємо себе заради людей.
 
Хочу висловити подяку кожному з вас за вашу наполегливість, відданість справі правосуддя та високий рівень професіоналізму. Ваша робота є фундаментом, на якому ґрунтується наша правова система, і ви можете бути впевнені в тому, що ваш внесок цінується і визнається.
 
У цей день щиро бажаю усім міцного здоров’я, родинного затишку, оптимізму, невичерпної життєвої енергії та успіхів у досягненні нових вершин на благо українського народу.
Нехай високий професіоналізм, досвід і знання будуть вірними помічниками на шляху втілення фундаментальних змін у суддівській системі України.
Миру та скорішої нашої спільної перемоги над загарбником.
 
З повагою
голова суду                                             Юрій Сіренко